0

Idag bara.

Ojojoj, så länge sedan det var jag skrev här nu. Har egetligen inget att skriva idag heller, så en snabb uppdatering om mitt liv får räcka. 
 
1, Hela världen borde hålla tummarna för att vi får nyckeln till nya lyan idag. Vi ska egentligen få den på torsdag, men vem orkar vänta så länge!?
 
2, Skolan tar upp all min tid, känns det som. Jag är i skolan hela dagarna och när jag inte är där gör jag läxor hemma eller ligger utslagen på soffan pga trött efter skolan. Efter jag bytte från Vara till Thn har pressen ökat en del. Tempot här är mycket högre och eftersom det är mer en skolbänksituation här jämfört med ganska mycket flum i Vara, så är det ganska uttröttande.
 
3, Boken jag läser just nu: Alice's Adventure In Wonderland & Through The Looking-Glass. Två böcker i ett, ganska svår engelska, jävligt bra!
 
4, Fredagsfinalerna i Idol invigs hos J&J. Sitter redan, på studiepasset i skolan, och planerar noggrant allt godis som ska shoppas till ikväll. 😋
 
Och så några bilder på det då, ink en bild på hur jag måste göra för att minnas saker som egentligen inte borde vara så svårt att hålla i huvudet.